(texto en español, más abajo)

a tempo! : una co-producció de Xirriquiteula Teatre amb la Fira MEDITERRÀNIA

Dos anys després de la presentació de l'exitós espectacle "Papirus", que ha girat per tot l'Estat Espanyol i part d'Europa, i que va guanyar els premis MILLOR ESPECTACLE i MILLOR DIRECCIÓ al festival FETEN 2005 (Festival Europeo de Teatro para Niñ@s, Gijón), la companyia presenta "a tempo!", un espectacle per a tots els públics dedicat a la natura en lletres majúscules.

Amb el mateix equip artístic dels seus anteriors muntatges ("Contes del Cel" i "Papirus") liderat per Iolanda Llansó, i amb música de Xavier Lozano, "a tempo!” és una mirada cap a les arrels de l'ésser humà, cap allò més ancestral, més essencial.

L’espectacle és una co-producció amb MEDITERRÀNIA, Fira d’Espectacles d’Arrel Tradicional, i s’estrenarà a Manresa el dia 4 de novembre amb dues funcions (17h i 19:30h).

a tempo!

· Consulteu el dossier de l'espectacle

-------------------------------------------------------
------------versión en español a continuación----------
-------------------------------------------------------

a tempo! : una co-producción de Xirriquiteula Teatre con la Fira MEDITERRÀNIA

Dos años después de la presentación del exitoso espectáculo "Papirus", que ha girado por todo el Estado Español y parte de Europa, y que ganó los premios MEJOR ESPECTÁCULO y MEJOR DIRECCIÓN en el festival FETEN 2005 (Festival Europeo de Teatro para Niñ@s, Gijón), la compañía presenta "a tempo!", un espectáculo para todos los públicos dedicado a la naturaleza en letras mayúsculas.

Con el mismo equipo artístico de los anteriores montajes ("Cuentos del Cielo " y "Papirus") liderado por Iolanda Llansó, y con la musica de Xavier Lozano, “a tempo!” es una mirada hacia las raíces del ser humano, hacia lo más ancestral, más esencial.

El espectáculo es una co-producción con MEDITERRANIA, Fira d’Espectacles d’Arrel Tradicional, y se estrenara en Manresa el día 4 de noviembre con dos funciones (17h y 19:30h).

a tempo!

· Consulte el dosier del espectáculo