Xirriquiteula teatre

informacions
maig 2007

Continuen les gires de PAPIRUS i GIRAFES

Xirriquiteula continua participant en festivals internacionals arreu d'Europa, al juliol desembarca de nou a França per a participar en l'emblemàtic Festival Avignon Off, i a l'octubre porta PAPIRUS a la Fira del Llibre de Frankfurt.
Aquí teniu un resum dels nostres propers mesos:

 

Abril, maig i juny: la ruta del festival

logo SpringFestival

SPRINGFESTIVAL, Dinamarca
Vam portar les nostres GIRAFES i l'emblemàtic PAPIRUS a aquest novell festival de la capital danesa. El sol que banya els darrers estius de Copenhaguen va ser un marc ideal per les Girafes. Papirus segueix emocionant petits i grans de totes les latituds i va rebre l’ovació d’un públic exquisit i entusiasta.

PAPIRUS / GIRAFES: Copenhaguen, 28 i 29 d'abril

logo Sementes

SEMENTES, Portugal

Fem la inauguració del festival amb PAPIRUS on repetim per segon any després de l’éxit en l’anterior edició. Les Girafes es passegen pels canals d’Aveiro, deixant bocabadats els turistes i autòctons d’aquest bonic poble de mar anomenat la “Venècia portuguesa”, no gaire lluny de Porto.

 

PAPIRUS / GIRAFES: Portugal, del 5 al 13 de maig

logo La Mostra

LA MOSTRA, Catalunya
Presentem la nostra nova proposta per a l’escena: a tempo! en aquesta renovada fira.

 

"Un espectacle deliciós, senzill i complex alhora, en el que l'expressió "a tempo!" simbolitza la importància d'anar al compàs de la Natura, de respectar i actuar al seu ritme"

A TEMPO!: Teatre Mercantil d'Igualada, 9 de juny a les 11:00h

 

logo Artemrede

ARTEMREDE, Portugal
L'agrupació portuguesa de teatres associats ens proposa girar PAPIRUS per terres portugueses. Nosaltres encantats de la vida! Visitarem diferents ciutats i farem una mini-gira al voltant de Lisboa. Després de França, aquest és el país estranger que més hem visitat.

PAPIRUS: Portugal, de l'1 al 10 de juny

 
Juliol: la gran traca francesa!
logo Festival Avignon

AVIGNON FESTIVAL OFF, França
És una fita en el nostre currículum: participem al Mític Festival d'Avignon amb el nostre estimadíssim PAPIRUS. Tot un repte i un punt de partida per obrir l'espectacle al mercat francès i francòfon, després d'unes quantes molt bones experiències en aquest país i el seu públic (Momix, À pas Contés-Dijon, Biennale de Lyon, Beirut...)

PAPIRUS: Avignon, del 10 al 25 de juliol

 
Setembre: ens veiem, com sempre, a Tàrrega
logo Tàrrega

FIRA DE TÀRREGA, Catalunya

És la nostra cita anual, la nostra festa major particular. Tan si hi presentem espectacle com si no, ens trobareu sempre a la Llotja disposats a fer-la petar una estona.

 

Tàrrega, del 6 al 9 de setembre

 
Octubre: descobrim Alemanya
logo Fira Frankfurt

FIRA DEL LLIBRE DE FRANFURT, Alemanya

A Alemanya no hi hem portat mai la companyia. És un país que artísticament tenim ganes de descobrir i ens fa molta il·lusió aportar el nostre petit granet de sorra en la representació de la Cultura Catalana, invitada d'honor a la fira.

 

PAPIRUS: Frankfurt, 12 d'octubre

 

XIRRIQUITEULA TEATRE, S.L.
Apartat de correus 44 · 08911 Badalona (Barcelona)
Tel. / Fax (0034) 93 389 43 87 • info@xirriquiteula.com
www.xirriquiteula.com