Xirriquiteula teatre

informacions
maig 2009

KARAM cia. culmina la seva residència creativa a Tàrrega

05/05/2009

L’estada s’emmarca en la línea de suport a la creació de les companyies catalanes que treballen en espectacles concebuts per a ser representats al carrer

 

un moment de l'espectacle

 

Del 22 d’abril al 4 de maig, la companyia catalana Karam ha estat a Tàrrega perfilant el seu nou espectacle “Residual Gurus” que estrenarà oficialment el proper setembre en el marc de FiraTàrrega 2009.
Un assaig pels carrers de la ciutat ha posat el punt i final a la residència creativa d’aquesta companyia. Aprofitant el mercat setmanal de cada dilluns a Tàrrega, els membres de Karam han fet un petit passi de l’espectacle davant d’un nombrós públic que s’ha sorprès en veure els músics i actors de la companyia deambulant al seu voltant.

Aquest muntatge itinerant és una producció de Xirriquiteula Teatre i Daniel Carerras dirigida per Adrian Schvarzstein. Segons la companyia, “l’espectacle té una clara voluntat de reinventar l’espai públic amb interaccions itinerants, on hi intervenen personatges de falsa realitat”. L’espectacle vol descobrir nous espais, integrar noves sonoritats i interaccionar amb el públic.

 

Les residències creatives de FiraTàrrega

A través de les residències creatives, FiraTàrrega vol materialitzar el seu esperit de ‘territori creatiu’ donant suport als artistes que han optat per treballar en espectacles concebuts per ser representants al carrer. Aquest suport es concreta en posar la infraestructura de la Fira al servei de la companyia per tal que pugui fer el seu treball creatiu en millors condicions.

En concret, la Fira ofereix un equipament d’allotjament, diversos espais de treball, assessorament artístic, suport logístic i promocional, etc.

Juntament amb la residència creativa, l’altra fórmula de suport a les companyies catalanes són els “Laboratoris de creació”. El proper agost, la companyia Ponten Pie arribarà a Tàrrega per ultimar el seu nou espectacle “Copacabana”, que també serà estrenat durant la Fira. Aquesta jove formació catalana va ser la guanyadora de la convocatòria 2009 dels “Laboratoris de Creació” que organitza la Fira anualment.

 

Font: Servei de premsa FiraTàrrega

 

ON I QUAN?

La Farinera del Clot
Gran Via de les Corts Catalanes, 837
Barcelona 08018
Tel. 93 291 80 80 · Fax 93 291 80 83
informacio@farinera.org

Entrada: 4 euros
Edats recomanades: a partir de 4 anys

 

 

més informació :
www.xirriquiteula.com

 

XIRRIQUITEULA TEATRE, S.L.
Apartat de correus 44 · 08911 Badalona (Barcelona)
Tel. / Fax (0034) 93 389 43 87 • info@xirriquiteula.com
skype name: "xirriquiteula"
www.xirriquiteula.com